ВИГОТОВЛЕННЯ ТА УСТАНОВКА ЖИТЕЛЯМИ МІСТА ЗА ГРОШІ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ- А НЕ ФІРМАМИ ПРОКЛАДКАМИ (СМІТЬЄВІ КОНТЕЙНЕРИ- БЕТОН (МЕТАЛ)-ІЗ ЗМІННИМИ КАСЕТАМИ БЛЯХА ОЦИНКОВАНА+ ГЕРБ УЖГОРОДА НА ЛИЦЕВІЙ ПАНЕЛІ НА КОЖНОМУ) В МІСТІ УЖГОРОД КОЖНИХ 15-25 МЕТРІВ.

Станом на 25 травня 2020 року електронна петиція «БЕТОННІ (АНТИВАНДАЛЬНІ) СМІТНИКИ ІЗ ЗМІННОЮ КАСЕТОЮ ТА ГЕРБОМ МІСТА НА ЛИЦЕВІЙ ПАНЕЛІ В УЖГОРОДІ КОЖНІ 15-25 МЕТРІВ» зібрала 131 голос з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

Станом на 1 листопада петицію підписали 131 особа з 250 необхідних.

Сімонов Анатолій Володимирович

3 травня 2020 р.