Благоустрій вул. Возз'єднання у мкрн. Боздош в м. Ужгороді

Головна алея Боздоського парку і разом з тим тротуарна частина вул. Возз'єднання наразі перебуває в край занедбаному стані. Відсутнє тверде покриття тротуару ускладнює рух пішоходів, особливо підчас "мокрої" погоди. Залишки від крупного щебеню тільки погіршують ситуацію. Непорядок також із освітленням. Розташовані ліхтарі не справляються зі своїм прямим призначенням - освітленням тротуару, покладені вони ще в радянський час з кроком біля 50(!)м. Ліхтарі бетонні, мають неестетичний вигляд. Освітлення не на кожному працює, а ті лампи що є - не забезпечують належної освітленості. Це, а також відсутність патрулювань парку поліцією, створює умови, сприятливі для вчинення крадіжок та грабежів, кількість яких зросла за минулий рік та перший квартал цього року. Нема урн для сміття, лавиць для відпочинку (це ж парк!). Нема розмічених пішохідних переходів до прилягаючої житлової території, яка наразі вже щільно заселена.
Даною петицією пропонується влаштування заходів з благоустрою вул. Возз'єднання в м. Ужгороді, а саме: створення твердого покриття існуючого тротуару, заміна існуючих ліхтарів на сучасні і естетичні, улаштування лавиць з урнами для відпочинку населення на вкрай мальовничій алеї парку, розмітку пішохідних переходів до розташованої поруч житлової забудови.

Станом на 21 жовтня петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.

Какурін Андрій Анатолійович

15 травня 2020 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

14 червня 2020 р.