Петиція на підтримку дозволу для створення арт-простіру "Стрілка" на набережній м. Ужгород.

1. Наша мета створити таке місце, де кожен зможе реалізувати свій творчий потенціал, де будут проходити фото та художні виставки, де батьки зможуть долучати своїх дітей до різного роду мастер-класів та розважальних ігор під наглядом професійних аніматорів та педагогів. Тим самим матимуть час насолоджуватися вільним дозвіллям у шаговій доступності від своєї дитини.
Все це буде безкоштовним.

2)Під час використання цієї площадки під арт-простір буде забезпечене повне піклування та догляд за територією, а саме: постійне прибирання, контроль єкологічноії утілізації відходів споживання (мусорні баки, біотуалети і т.п) із дотриманням усіх сан.норм та необхідної дозвільної документації. Що дозволить зробити цю територію більш охайною та доглянутою ніж то було до того.

3)Також створення такого арт-простору буде мати позитивний вплив на економіку края. Співробітники будуть отримувати гідну заробітну платню, що допоможе державі. А усі налоги, які ми будемо офіційно сплачувати підуть також на підтримку ЗСУ, що не сумлінно прискорить нашу з вами перемогу над ворогом! Разом до перемоги!

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 11 серпня петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Секірін Євген Михайлович

5 серпня 2022 р.

До кінця збору підписів залишилось: