Про ефективну роботу водоканалу міста Ужгород

Враховуючи надвисоку оплату містян за послуги Ужгородського водоканалу, та вкрай незадовільне подання води, зокрема щороку, влітку, практично щодня є відключення води, мотивуючи "проривами" старої труби і т.д. здійснити перевірку на даному підприємстві стосовно нецільового використання коштів, розробити план і почати накінець міняти старі труби водогону, відповідно др євростандартів у короткий період, а не так, як ремонтується площа Петефі! У разі відключення води інформувати сістян заздалегіть та організувати підвіз води до будинків!

Електронна петиція зібрала 2 голоси з необхідних 250 голосі. Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 7 лютого петицію підписали 2 особи з 250 необхідних.

БОНДАРЧУК-ЗАБРУЦЬКА БЕАТА Шандорівна

19 серпня 2022 р.