Дати можливість вчитись у ЗОШ №3 очно

Просимо терміново повернути очне навчання в ЗОШ №3 міста Ужгород для учнів середньої школи, забезпечивши виконання статті 53 Конституції України ,якою встановлено, що кожен має право на освіту. Повна загальна середня освіта є обов'язковою.Учні, які вже 4 рік на дистанційні, або так званому недолугому змішаному навчанні, просто не можуть ні технічно, ні через брак навичок самостійно продовжувати навчання вдома. Небезпека малолітній дитині самій залишатись вдома на цілий день становить значно більший ризик для життя та здоров'я дитини, ніж перебування у школі з облаштованим укриттям!!!!!Ігнорування базової освіти сьогодні вже призводить до сталої деградації. десоціалізації дітей та виховання генерації неуків.

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону.

ОСВІТА

Станом на 27 січня петицію підписали 24 особи з 250 необхідних.

Ірчак Ірина Вікторівна

16 листопада 2022 р.