Про негайну добудову котельні в ДНЗ 8 і негайний запуск котельні, яка забезпечує теплом ЗОШ 12 і 15

Прошу посприяти в найкоротші терміни запуску котельні, яка забезпечує теплом ЗОШ 12 і 15. Також виділити кошти для закупівлі генераторів, щоб забезпечити безперебійну роботу котельні. В цей час нехтувати освітою дітей, це нехтування майбутнім України. Навчання онлайн в даний період практично не можливе, бо при відсутності електроенергії, зачасту відсутній і доступ до інтернету. Батьки не можуть дозволити собі залишитись в цей час без роботи, щоб займатись освітою дітей.
Крім того прошу негайно посприяти добудові котельні в ЗДО 8, бо діти там перебувають в абсолютному холоді. Через безвихідь, батьки змушені водити дітей навіть в такі умови.

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону.

Станом на 27 січня петицію підписали 146 осіб з 250 необхідних.

КОЖАХМЕТОВА МИРОСЛАВА ВАСИЛІВНА

23 листопада 2022 р.