Заборонити рух автомобільного транспорту біля магазину "Океан"

Пропоную заборонити проїзд автомобілів тротуаром по вул. Грушевського 33-35 біля магазину "Океан" шляхом встановлення огороджувальних стовпчиків.
На данному відрізку тротуару існує постійний жвавий рух автомобілів - для заїзду у двори, для погрузки товарів в магазини, а також щоб навідатись в магазини або на поштове відділення №15, хоча поруч, між будинками 31-33 є велика парковка і від пошти вона знаходиться на відстані 50 метрів. Цей рух автомобілів по-перше, утворює небезпеку для пішоходів, по-друге, асфальтне покриття тротуару все понівечене, утворились великі ями, в осінньо-весняний період в цих ямах утворюються велики калюжи, що призводить до незручностей пішоходам. Інколи саме біля пошти та магазину "Океан" утворюються корки з автомобілів, які взагалі не дають пройти пішоходам тротуаром, вступають з ними в конфлік, сигнялять і вимагають відійти з тротуару і надати місце для проїзду автомобіля.
Враховуючи вищенаведене вважаю за доцільне встановити обмежувальні стовбчики на тротуарі поруч заїзду у двір будинку 39 по вул. Грушевського, також біля в'ізду у двір будинку 33 по вул. Грушевського, а також на тротуарі від вул. Богомольця, де, до речі, знаходиться пішоходний перехід, але водії його використовують як заїзд на вищезазначений тротуар.(Схема встановлення стовпчиків позначена на прикріпленному фото с сайту Google Maps).
Також необхідно буде унеможливити об'їзд данної загорожі по газону обмежуючими засобами(високими бардюрами, тощо).

Станом на 22.01.2019 року електронна петиція " Заборонити рух автомобільного транспорту біля магазину "Океан" набрала 62 голоси з необхідних 250. Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону.

Станом на 31 жовтня петицію підписали 62 особи з 250 необхідних.

Качалов Олександр Ігорович

28 грудня 2018 р.