Скарга

За адресою вул. Легоцького, буд. 58 більше 1-го місяця відключений ліфт. Зі слів працівників вказаного підприємства, причиною відключення є заборгованість окремих мешканців, за користування ліфтом. Також було надано список квартир, які заборгували, ймовірно для впливу на власників квартир іншими мешканцями будинку, щоб ті погасили заборгованість. Наскільки мені відомо, кожне підприємство, а тим більше державне, має юриста, що дає змогу вирішити питання із мешканцями, які заборгували за надані послуги, у судовому порядку. Однак, Ужгородліфт вирішив діяти не у правовому полі, а якимось методами рейдерів. Прошу надати правову оцінку діям керівництва КП Ужгородліфт та вирішити питання відновлення роботи ліфту, адже у будинку живуть різного віку мешканці, які можливо не взмозі кілька разів на день долати відстань до своїх квартир, а такі факти комунальне підприємство не цікавить.

Електронна петиція зібрала 25 голосів з необхідних 250 голосів. Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 1 листопада петицію підписали 25 осіб з 250 необхідних.

Мула Іван Васильович

14 березня 2019 р.