Вибори

Шановний пане голово,шановні депутати зверніть будь-ласка увагу на виборчу діль-ницю №210753 вул.Погорелова,3. Це сором ,що ужгородці йдуть голосувати в при-міщення яке зовсім не підходить для цього. Підходу немає ,тротуар розбитий,под-вір"я в вибоЇнах ,поламані автобуси ,перед входом дві величезні ями наповнені водою.А в середені, обшарпані стіни, брудні підлоги, спостерігачі та члени комісіЇ гріються калоріферами ,бо атмосфера ,як в печері сморід і бруд повсюди. Тіснота -столи впритик до кабінок. Виборці обурюються такими умовами! (коли поряд, декілька хороших, виборчих дільниць) ).

Електронна петиція зібрала14 голосів з необхідних 250 голосів. Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 1 листопада петицію підписали 14 осіб з 250 необхідних.

Шлемкевич Олександр Іванович

31 березня 2019 р.