Рекламний щит, який перешкоджає баченню дороги

Рекламний щит, який стоїть на розі вул. Радищева та вул. Капушанської, заважає водіям транспортних засобів мати повний огляд вулиці, що сприяє тому, що утворюється затор, і водії в недостатній мірі бачать дорожню ситуацію та інших учасників дорожнього руху. Цей рекламний щит, не входить у перелік виключень, "Про затвердження Інструкції з оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі {Пункту 3 розділу I доповнено новим абзацом третім згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 318 від 13.04.2018}", та навіть порушує його. Прошу демонтувати його та з`ясувати, чому він досі встановлений та хто дав дозвіл на його встановлення, очевидно порушуючи норми та правила!

Електронна петиція зібрала 119 голосів з необхідних 250 голосів. Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 29 жовтня петицію підписали 119 осіб з 250 необхідних.

Футько Віктор Вікторович

23 квітня 2019 р.