Демонтаж рекламних носіїв- білбордів в м. Ужгород

Демонтаж рекламних носіів, зокрема білбордів в м. Ужгород- так як вони заважають насолоджуватись видами і красою нашого міста та в 90% випадків встановлені будь-де, будь- як, та з порушенням всіх можливих норм та законів про встановлення рекламних носіїв.
Це приверне в декілька разів більше туристів та подорожуючих до нашого краю, зокрема таких що люблять фотографуватись самі та фотографувати різні історичні пам'ятки.
Зокрема це буде як єксперимент для інших міст України, що також проти таких рекламних носіїв як білборди на своїх вулицях.
В окремому випадку розглянути можливість іншого централізованого виду рекламних носіїв таких які можна було би використовувати як аналог білбордам.

Електронна петиція зібрала 100 голосів з необхідних 250 голосів. Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян.

Станом на 1 листопада петицію підписали 100 осіб з 250 необхідних.

Сімонов Анатолій Володимирович

2 травня 2019 р.