Про заборону розміщення на бігбордах міста Ужгорода великих фотографій лиць політичних кандидатів

Заборонити розміщувати на бігбордах м.Ужгорода лиця політичних кандидатів, оскільки це чистої води популізм, психологічна "обробка" мешканців міста, нав''язування їм особи політика. Розміщення великої фотографії кандидата політичної сили, який просто "піариться", паплюжить зовнішній вид міста, відволікає та заважає людям концентруватися на роботі та відпочивати. Замість реальних зустрічей з виборцями і відповідей на їх гострі питання, кандидат "німий на бігборді" досягає низької мети, нічого не зробивши для людей, він, до речі без згоди самих виборців, закарбовується у їх свідомості. Не дозволимо робити з нас політичних обробленців!

Електронна петиція зібрала 90 голосів. Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідну кількість голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян.

Станом на 31 жовтня петицію підписали 90 осіб з 250 необхідних.

Гулинець Валентина Андріївна

27 червня 2019 р.