Установлення автобусних зупинок

Установити автобусні зупинки на Проспекті Свободи, в "карманчику" біля колишнього магазину "Прогрес" буд.номер 40 та "карманчику" біля буд.29 поблизу світлофора, щоб людям було ближче до обласної лікарні ім.А.Новака. Оскільки там до сих пір висять таблички "Автобіс на вимогу" які вже не діють, рідко який автобус зупиняється, зокрема не зупиняються зовсім маршрути 14, 8, та новий синій "Електрон", а до того ж легкові автомобілі щодня займають вказані ділянки на Проспекті, так і паркуються ще і по лінії проїздної дороги, що унеможливлює нав іть при бажанні водія автобуса здійснити висадку пасажирів. Патрульні поліцейські дуже рідко втручаються в цю ситуацію. Прошу прийняти до уваги що в даному районі проживає багато мешканців похилого віку, та сім"ї з малими дітками, і їм ці зупинки були би дуже зручними.

Станом на 27 серпня 2019 року електронна петиція «Установлення автобусних зупинок» зібрала 123 голоси з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 1 листопада петицію підписали 123 особи з 250 необхідних.

БОНДАРЧУК-ЗАБРУЦЬКА БЕАТА Шандорівна

4 серпня 2019 р.