Розвантаження міста від ранкових та вечірніх заторів

Всі батьки, що зранку везуть своїх дітей до школи знають які затори в ранковий та вечірній час. Більшість заторів утворюються саме якраз в шкільний період. Тому на мою думку, якщо забрати з доріг більшість авто, що везуть дітей до школи то це б значно розвантажило ранковий трафік. Як це можливо зробити?
Пропозиція наступна — запуск шкільного автобуса. Це можуть бути ті ж самі нові (сині) автобуси. Можна зранку зняти 2-3 автобуси з рейсів і на годину перемикнути їх на шкільний маршрут. В автобус пускати тільки дітей і тільки тих хто придбав шкільний абонемент. Я думаю багато б батьків із задоволенням підвозили б дітей до найближчої зупинки, замість того, щоб їхати через пів міста, а інколи й через все місто до школи.

Станом на 25 вересня 2019 року електронна петиція «Розвантаження міста від ранкових та вечірніх заторів» зібрала 124 голоси з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

Станом на 1 листопада петицію підписали 124 особи з 250 необхідних.

Магарита Леонід Леонідович

4 вересня 2019 р.