Капітальний ремонт вул.Стрільнична

Багато років вул.Стрільнична знаходиться в жахливому стані, там не те що на машині неможливо проїхати, там пішки пройти не можливо просто. У міську раду звертались багато разів, але нажаль ніхто не слухає, коштів немає і так далі. На сайті міської ради написано що кошти виділено та мав бути ремонт у першому кварталі 2019-го року, але він навіть не починався https://rada-uzhgorod.gov.ua/media/1/Tutyl_spusku_kap_rem_DMG.pdf Тож думаю багато людей хотіли б щоб цю дорогу відремонтували накінець. До центра міста майже 1км. а приходиться робити об'їзд через верх по вул.Високій та Цегольнянській. Зимою взагалі нереально виїхати наверх. Надіємось петіцю підримають та дорогу відремонтують!

Електронна петиція зібрала 59 голосів з необхідних 250 голосів. Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 1 листопада петицію підписали 59 осіб з 250 необхідних.

Кузьмін Антон Володимирович

15 вересня 2019 р.