Про капітальний ремонт внутрішньоквартальної, під'їзної дороги до СК "Юність" та будинків 3, 7, 9 по вул. Заньковецької.

Спортивний комплекс "Юність" є спортивною візитівкою міста. В ньому щорічно проходить безліч спортивних змагань на які з усіх куточнків Європи та не тільки Європи приїздять делегації учасників змагань, глядачів та дипломатів.
До настільки важливого об'єкта спортивної інфраструктури міста веде повністю зруйнована дорога від якої навіть не залишилось асфальтного покриття. Крім того ця дорога є важливою внутрішньоквартальною артерією міста бо веде до тенісних кортів, церкви, парковки та багатоповерхових житлових будинків в яких проживає чимало платників податків.
Прошу закласти в бюджет міста на 2020 р. кошти для капітального ремонту квазаної внутрішньоквартальної дороги.

Електронну петицію від 15.10.2019 року «Про капітальний ремонт внутрішньоквартальної під’їзної дороги до СК «Юність» та будинків 3, 7, 9 по вул. Заньковецької» розглянуто по суті.
Повідомляємо, що відповідно до вимог рішення XIII сесії міської ради VII скликання 30 травня 2017 року № 655 «Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи статтю 91 Бюджетного кодексу України, рішення міської ради 22 лютого 2018 року № 1015 «Про капітальний ремонт внутрішньоквартальної під’їзної дороги до СК «Юність» та будинків 3, 7, 9 по вул. Заньковецької» розглянуто на черговому засідання міської ради 30.03.2021 року.
За результатами розгляду, Вам відмовлено у задоволенні вимог петиції, у зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на реалізацію заходів Програми благоустрою м. Ужгорода на 2021 рік.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 256 осіб з 250 необхідних.

Антал Василь Васильович

24 вересня 2019 р.