Капітальний ремонт прибудинкової території будинків 7,7а, 9та 9а по вулиці Можайського

Понад 700 ужгородців, які щодня потерпають від відсутності асфальтного покриття на прибудинкових територіях, вулиці Можайського, а саме будинків 7, 7а, 9 та 9а, звертаються до Вас, із проханням посприяти у вирішенні питання, щодо асфальтування/капітального ремонту зруйнованого дорожнього покриття прибудинкової території, та просимо включити в бюджет міста на 2020 рік кошти на проведення проектно-кошторисної документації, та кошти для ремонту.

Ця ділянка знаходиться у неприйнятному стані, як для проїзду водіїв, так і для руху пішоходів.

Просимо підтримати петицію і допомогти вирішити наше питання

Електронну петицію від 25.10.2019 року «Капітальний ремонт прибудинкової території будинків 7, 7а, 9, 9а по вулиці Можайського» розглянуто по суті.
Повідомляємо, що відповідно до вимог рішення XIII сесії міської ради VII скликання 30 травня 2017 року № 655 «Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи статтю 91 Бюджетного кодексу України, рішення міської ради 22 лютого 2018 року № 1015 «Про електронні петиції в місті Ужгород», петицію «Капітальний ремонт прибудинкової території будинків 7, 7а, 9, 9а по вулиці Можайського» розглянуто на черговому засідання міської ради 30.03.2021 року.
За результатами розгляду, Вам відмовлено у задоволенні вимог петиції, у зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на реалізацію заходів Програми благоустрою м. Ужгорода на 2021 рік.

Петицію підписали 260 осіб з 250 необхідних.

Перевузник Євген Степанович

11 жовтня 2019 р.