Ремонт асфальтованого покриття прибудинкової території, переданої у постійне ОСББ "Дружба" по вул.Висока,10 ,

65-ти кв.ж.б. по вул.Високій,10 зданий в експлуатацію у грудні 1977 року.
У листопаді 2010 року створено об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Дружба".
У 2016 році рішенням міської ради прибудинкову території площею 0,87 га. передано ОСББ у постійне користування.
До, і після передачі на баланс будинку, ремонт внутрішньобудинкового асфальто- ваного покриття території не проводився, асфальт зношений, місцями кришить- ся та розпадається.
Правління "Дружба", від імені 157 співвласників та власників квартир, переконли- во просить міську раду передбачити у бюджеті на 2020 рік кошти на ремонт покриття з дольовою участю ОСББ.
Просимо петицію підтримати.

Електронну петицію від 28.11.2019 року «Ремонт асфальтового покриття прибудинкової території, переданої у постійне ОСББ «Дружба» по вул. Висока,10» розглянуто по суті.
Повідомляємо, що відповідно до вимог рішення XIII сесії міської ради VII скликання 30 травня 2017 року № 655 «Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання», враховуючи статтю 91 Бюджетного кодексу України, рішення міської ради 22 лютого 2018 року № 1015 «Ремонт асфальтового покриття прибудинкової території, переданої у постійне ОСББ «Дружба» по вул. Висока,10» розглянуто на черговому засідання міської ради 30.03.2021 року.
За результатами розгляду, Вам відмовлено у задоволенні вимог петиції, у зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на реалізацію заходів Програми благоустрою м. Ужгорода на 2021 рік.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 267 осіб з 250 необхідних.

Буркало Володимир Юрійович

19 листопада 2019 р.