Проведення систем для відведення води та капітальний ремонт вулиці Горіхової

Ми, жителі вулиці Горіхової, звертаємось до вас з проханням сприяти виділенню коштів, проведенню систем з відведення води та ремонту дороги на нашій вулиці.

Капітальний ремонт дороги не проводився багато років. Стан дорожнього покриття на цьому відрізку дороги знаходиться в критичному стані з непроїзними участками та не підлягає ямковому ремонту.

Такий стан дороги ставить під загрозу людське життя та здоров’я, збільшуючи кількість потенційних дорожньо-транспортних пригод.

Через відсутність дорожнього покриття автомобілі швидкої допомоги та пожежної безпеки не можуть вчасно приїхати щоб надати допомогу громадянам. За поганих погодних умов перетнути цей відрізок дороги взагалі неможливо.

Існування даної проблеми створює умови для зростання соціальної напруженості та погіршує якість життя жителів нашої вулиці. А оскільки відсутні стоки для води, то ремонт дороги власними силами лиш на короткий термін дозволяє забути про дану проблему.

Враховуючи соціальну значимість порушеного питання, а також неможливість вирішити її власними силами, сподіваємось на Вашу підтримку та сприяння щодо виділення з державного бюджету коштів для виконання робіт з ремонту дороги по вулиці Горіховій.

Станом на 26 грудня 2019 року електронна петиція «Проведення систем для відведення води та капітальний ремонт вулиці Горіхової» зібрала 130 голосів з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

Станом на 29 жовтня петицію підписали 130 осіб з 250 необхідних.

Копча Янош Иванович

3 грудня 2019 р.