Просимо керівництво Ужгородської міської ради звернути увагу на необхідність створення доступного проходу зі сторони Слов'янської набережної під мостом до Київської набережної. Пандуси та сходинки під мостом потребують капітального ремонту. На разі є неможливим спускатись чи підніматись пандусом. Прохання при ремонті звернути увагу на те, що існуючі пандуси, які знаходяться під мостом мають неправильний нахил через що, ними складно користуватись. Також, відсутні зручні поручні, за які можна було б триматись при ходьбі по сходинках та пандусі.
Доступність проходу під мостом, важлива не тільки для людей, які пересуваються на інвалідному візку, а і для людей похилого віку, вагітних жінок, а також батьків, які користуються візочками під час прогулянок з дітьми.. Сюди ж варто зараховувати тих, хто має тимчасову інвалідність (зламані кінцівки тощо).
Простір має бути доступний для кожної людини.
Тож давайте змінювати середовища таким чином, щоб ними могли користуватися найбільш широке коло людей. Будемо вдячні за допомогу!

Станом на 17 січня 2020 року електронна петиція «Створити доступний прохід зі сторони Слов'янської набережної під мостом до Київської набережної» зібрала 263 голоси з необхідних 250 голосі та прийнята до розгляду.

Петицію підписали 279 осіб з 250 необхідних.

Дьолог Надія Юріївна

8 січня 2020 р.