Відновлення маршрутного сполучення на вул. Лозового (Червениця)

Необхідність відновлення єдиного автобусного маршруту через мікрорайон Червениця полягає в тому, що у вказаному мікрорайоні проживає багато людей які не мають власного автотранспорту. При цьому кожен рано як дорослі так і діти в тому числі люди похилого віку, повинні йти аж до вул. Грибоєдова для того щоб скористатись громадським транспортом. А це при тому, що раніше (рік тому) через вказаний мікрорайон їздила кожного ранку та вечора маршрутка, що було дуже корисно та зручно для всіх жителів цього мікрорайону. Відтак з огляду на те, що після зняття вищевказаного єдиного маршруту у більшості мешканців мікрорайону Червениця виникають труднощі у транспортному сполученні з містом, а існуючі сполучення не влаштовують мешканців, адже знаходяться на значній віддаленості від їх вулиць та перевищують норму державного стандарту, яка фіксує відстань до найближчої зупинки громадського транспорту в міській зоні і становить не більше 500 метрів. То в такому випадку є необхідність відновлення вищевказаного маршруту через мікрорайон Червениця.

Станом на 26 лютого 2020 року електронна петиція «Відновлення маршрутного сполучення на вул. Лозового (Червениця)» зібрала 67 голосів з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 31 жовтня петицію підписали 67 осіб з 250 необхідних.

Гецко Михайло Михайлович

5 лютого 2020 р.