Прошу проголосувати за мою петицію за збереження "Обласного госпіталю Інвалідів Війни та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС"! Оскільки - це єдиний госпіталь спеціалізований для людей, які є "Учасниками Бойових Дій", "Інваліди Війни" та для "Учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС", його не можна ліквідовувати оскільки він єдиний такий в цілій Закарпатській області, який знаходиться за адресою м.Ужгород, Льва Толстого 13, що є дуже зручним місцем розташування оскільки поряд "Обласна станція з переливання крові", "Закарпатська обласна клінічна лікарня імені А.Новака" та хороша транспортна розв'язка й центр міста, що є дуже зручним для пацієнтів, які лікуються в даному госпіталі! Давайте збережемо робочі місця всьому мед персоналу, повагу та доступ до доступної медичної допомоги для людей, які захищали нас від ворога в зоні АТО/ООС, постраждалим при війні та при ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, оскільки альтернативи даному госпіталю поки що немає! Будь-ласка, всіх небайдужих, прошу проголосувати! Давайте об'єднуватися й разом робити світ кращим!

Станом на 26 лютого 2020 року електронна петиція «Зберегти "Обласний госпіталь Інвалідів Війни та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС"!» зібрала 255 голосів з необхідних 250 голосі та прийнята до розгляду.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Петицію підписали 255 осіб з 250 необхідних.

Береній Руслан Олександрович

6 лютого 2020 р.