+ ще 204 громади!

Розробити та реалізувати детальну програму комплексного облаштування пандусів у громадських закладах міста та облаштувати пішохідні переходи пониженими спусками при проектуванні та ремонті доріг загального користування.

Соціальний розвиток м. Ужгорода в контексті розвитку всієї країни повинен бути спрямований на доведення певних місцевих соціальних стандартів до міжнародного (європейського) рівня, забезпечення нового рівня якості життя малобільних груп населення, передусім через створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Розробка та реалізація програми покликана надати змогу малобільним групам населення відчувати себе повноцінними членами суспільства, адже проблеми, пов’язані з наявністю численних бар’єрів, не дозволяють людям з інвалідністю долучатися до активного суспільного життя.

Розробка та виконання Програми дасть змогу створити умови для вільного доступу маломобільних груп населення до об’єктів житлового та громадського призначення, транспортної інфраструктури, освіти, культури, охорони здоров’я.

Станом на 3 березня 2020 року електронна петиція «Розробка та реалізація програми облаштування пандусів у громадських закладах міста, облаштування пішохідних переходів пониженими бордюрами при проектуванні та ремонті доріг загального користування» зібрала 252 голоси з необхідних 250 голосі та прийнята до розгляду.

Станом на 30 травня петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.

Несух Олександра Григорівна

24 лютого 2020 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

16 березня 2020 р.