Відновлення руху автобусу по маршруту № 4 у м. Ужгород

З 2018 року припинено рух атобусу по маршруту № 4, який прямував з пл. Корятовича до вул. Собранецької через вулицю Верховинську. Жителі мікрорайону Червениця, серед яких є багато осіб похилого віку без власного транспорту, а також багатодітні сім'ї, діти з яких щоранку доїжджають до шкіл, переважно № 2 у центрі міста (оскільки вулиці цього мікрорайону віднесені до цієї школи) і для цього понад 20 хвилин пішки ходять до найближчого автобусу.
На звернення жителів у 2018 р. та 2019 році, отримано відповіді, що рух автобусу не відновлюється, бо не відбувається конкурс (тендер). У зв'язку з цим, просимо:
1)відновити рух автобусу по маршруту № 4 з пл. Корятовича до вул. Собранецької через вулицю Верховинську,
2) у випадку неможливості залучити приватного перевізника, просимо забезпечити рух по маршруту № 4 комунального автобусу.

Станом на 30 березня 2020 року електронна петиція «Відновлення руху автобусу по маршруту № 4 у м. Ужгород» зібрала 109 голосів з необхідних 250 голосів.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян відповідно до Закону. Ваша петиція буде розглянута, як звернення громадян

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 31 жовтня петицію підписали 109 осіб з 250 необхідних.

МЕНДЖУЛ МАРІЯ ВАСИЛІВНА

8 березня 2020 р.