+ ще 252 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Налагодження транспортного сполучення між м. Васильків та м. Обухів

БАЛАСИНОВИЧ НАТАЛІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

25.03.2021 № КО- 1/09.02-06

Загородня Наталія Євгеніївна

Шановна Наталіє Євгеніївно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді, затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30-VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію про Налагодження транспортного сполучення між м. Васильків та м. Обухів.
Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» та після набуття чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» (далі – Закон) з 06 грудня 2020 року розпочалась реорганізація районів.
Відповідно до ст. 7 зазначеного Закону, порядок здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов'язків районних державних адміністрацій, що припиняються, визначаються Кабінетом Міністрів України з урахуванням Бюджетного кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Згідно з п. 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону Кабінет Міністрів України зобов'язаний у місячний строк з дня набрання чинності цього Закону (тобто до 06.01.2021) затвердити порядок здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов'язків районних державних адміністрацій, що припиняються.

Враховуючи вищезазначене, виконавчим комітетом Васильківської міської ради направлено лист до Обухівської районної державної адміністрації з проханням розглянути можливість відкриття нового автобусного маршруту загального користування приміського сполучення м. Васильків – м. Обухів.
Відповідно до відповіді Обухівської районної державної адміністрації від 23.03.2021 № 60/07-12/565 вивчається можливість організації пасажирських перевезень автобусним сполученням м. Обухів- с. Велика Бугаївка - м. Васильків.

З повагою

Міський голова Наталія БАЛАСИНОВИЧ