Лежачі поліцейські на зупинці Ощадкаса/Сберкаса(вул.Декабристів,35)

Дуже небезпечною ділянкою дороги є місце на пішохідному переході по вулиці Декабристів (зупинка міського транспорту всім відома Ощадкаса/Сберкаса), де дуже необхідно встановити лежачих поліцейських. Дана потреба виникла вже давно: цей шматок дороги неначе полоса взльоту -пройти пішоходам по переходу неможливо, можна стояти вічність, а машини летять за швидкістю і понад 100км/год, неодноразово збивали пошоходів. Видимість на даній ділянці дороги погана, так як дорога йде під нахилом і всі водії, особливо місцеві, набирають швидкість неймовірну, що становить велику загрозу не тільки дорослим, але і дітям. Хочу зауважити, що поруч знаходиться дитячий садочок,тобто дітей біля небезпечної ділянки безліч, і батьки дуже переймаються цим питанням. Також поруч знаходиться Ощадбанк, що користується популярністю у людей похилого віку, яким також важко пройти через перехід без перешкод. Особливу увагу акцентую на тому, що вночі дана ділянка взагалі не контролюється- постійно свист колес і «шум турбін»- водії не тільки авто, а і мототранспорту влаштовують перегони на цій ділянці,а мешканцям ближніх будинків спокійно спати вночі нереально- всі ці свисти колес, що летять по дорозі, залишають тільки велику надію на спокійний сон. Прошу дійсно врахувати важливість даного питання. Це безпека всіх пішоходів, а особливо наших дітей!!!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 7 лютого петицію підписали 73 особи з 100 необхідних.

Пархоменко Ганна Юріївна

27 липня 2019 р.