Про капітальне будівництво та благоустрій центральної площі м.Василькова.

Шановні мешканці та гості славетного міста Василькова !
Пропоную підтримати петицію щодо капітального будівництва та благоустрою центральної площі м. Василькова.
Погодьтесь, на даний момент площа схожа на велику бетонну "ПАРКОВКУ" з потворною бетонною СЦЕНОЮ.
Враховуючи те, що в центральній частині міста зараз наводиться лад в парковій зоні так званої "Венеції", то відразу ж можна було б продовжити роботу і на площі.
Нашій місцевій владі можна було б оголосити відповідний конкурс - впевнений, що будуть досить пристойні проекти...)

19.04.2019 № КО- 2/09.02-06

Кощей В.В.

Шановний Віталію Васильовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію Про капітальне будівництво та благоустрій центральної площі м. Василькова, яку підтримали 100 громадян.
Оскільки в центральній частині міста проводиться реконструкція скверу з пам’ятником воїнам-інтернаціоналістам, реконструкція центральної площі міста можлива, лише після завершення вищевказаних робіт, так як сквер та площа являються цілісними складовими центральної частини міста.
Додатково повідомляємо, після закінчення робіт по реконструкції парку планується оголосити конкурс на кращий проект з реконструкції центральної площі міста.
Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 100 осіб з 100 необхідних.

Кощей Віталій Васильович

18 січня 2019 р.