Побудувати міст Р.Скалецького-Старе місто

Останнім часом в місті більше транспорту ніж пропускна здатність наших вулиць. Якщо найближчим часом нічого не робити для розвантаження основних доріг, через декілька років будемо стояти в заторах як у мегаполісах. Пропоную побудувати міст з вул. Р. Скалецького на Старе місто що однозначно розвантажить центральний, староміський міст, та мікрорайон Поділля

Ваша петиція від 26.11.2018, щодо будівництва мосту через річку Південний Буг, опрацьована.
Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста передбачено будівництво транспортних розв’язок з влаштуванням мостів через річку Південний Буг в мікрорайоні Сабарів, з вулиці Р. Скалецького, та вулиці Гонти.
Суспільна необхідність транспортних розв’язок з будівництвом мостів через річку Південний Буг, є нагальною потребою враховуючи транспортні затори по вулицях міста.
Можливість будівництва мостів, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету.
Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва мосту, неможливо.

Петицію підписали 447 осіб з 350 необхідних.

Преловський Вадим Валерійович

19 листопада 2018 р.