+ ще 391 громадa!

Карантин у навчальних закладах

В нашому місті дуже низька температура. А за цього піднімається рівень захворювання школярів

На Вашу петицію від 14.01.2019 року щодо запровадження карантину в закладах загальної середньої освіти, у межах компетенції, повідомляємо наступне.
В ході розгляду петиції з’ясовано, що у місті Вінниці не перевищено епідпоріг захворюваності на грип та ГРВІ.
За даними ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України», впродовж 1-го тижня 2019 року у Вінницькій області захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в порівнянні із попереднім тижнем, знизилась на 9,2 % і склала 579,8 випадки на 100 тис. нас., при епідемічному порозі 694,3 випадків на 100 тис. нас. Захворюваність була на 16,5 % нижчою епідемічного порогового рівня.
Додатково інформуємо, що департамент освіти міської ради здійснює постійний моніторинг відсутності учнів на навчальних заняттях в закладах загальної середньої освіти міста з поважної причини, в тому числі по хворобі.
Станом на 16.01.2019 року підстав для запровадження карантину в закладах загальної середньої освіти немає.
Дякуємо Вам за небайдужість та активну громадську позицію.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Петицію підписали 601 особа з 350 необхідних.

Бохонко Іван Сергійович

11 січня 2019 р.