Реконструкція та оновлення спортивно-екстримального майданчику "СКЕЙТ ПАРК" Вінниця

Доброго дня.

Наша громада просить вашої допомоги в зв'язку з неналежним становищем Вінницького Скейт парку.
На майданчику щодня займяється близько 20-30 спортсменів як професіоналів так і початківців, а також діти шкільного віку. Майданчик перебуває в АВАРІЙНОМУ стані,фігури прогнивші,застірівші і мають значні пошкодження,які несуть загрзу травмування .
Місць для катання більше немає.
Півтора роки тому нам вже ремонтували майданчик ,але зробили це не правильно і все зійшло на нівець.
Наше майбутнє та майбутнє наших дітей в наших руках.
Прошу вас не бути байдужими до нашої молоді та підтримати оновлення та ремонт спортивного майланчику.
Дякую.

Ваша петиція щодо ремонту та оновлення спортивно-експериментального майданчику «Скейт Парк» в Центральному парку культури і відпочинку м. Вінниці виконавчим комітетом Вінницької міської ради опрацьована.
Повідомляю, що за дорученням департаменту комунального господарства та благоустрою спеціалізованою підрядною організацією, представниками парку, користувачами майданчика та представниками департаменту обстежено існуючий стан спортивно-експериментального майданчику «Скейт Парк» та визначено перелік робіт по його ремонту.
Питання ремонту даного спортивного майданчика включно до плану робіт департаменту та планується до виконання протягом березня-квітня місяця поточного року.

Петицію підписали 360 осіб з 350 необхідних.

Лєсних Павло Вадимович

18 лютого 2019 р.