Поліпшення стану маршруток на с.Агрономічне!

Прошу розглянути та підтримати мою петицію ,щодо поліпшення стану маршруток на с.Агрономічне садове товариство ОСТ «Барський масив»у зв‘язку з не зовсім комфортними маршрутами зі сторони міста, та навпаки ( мається на увазі, що більшості людей потрібно робити пересадки!) в слідуючих аспектах:
•Продовжити один із перечислених маршрутів на вибір та розумний розсуд- до зупинки Садова (Магазин Удачнік) із кінцевої Барського ш., а саме:
- маршрут №17Б «Барське шосе – вул. Лугова»
- маршрут №13А «Св.Масив- Барське ш.»
- №21 «Педучилище – Барське шосе»
- .•Або розглянути альтернативні методи вирішення проблеми,а саме:
- Опрацювати та затвердити план часу графіку руху вже наявних маршрутів: №11Б «Корея – Барське шосе (Садове) »та №16А «Вінницяоблводоканал – Барське шосе (Садове)»
- Зробити його загальнодоступним шляхом вивішення у салонах транспорту.( Так було у попередніх автобусах)
- Та продовжити графік руху маршрутів до 23:00. ( Більшість молоді працює до пізнього часу, і я в тому числі, і ми не маємо змоги, окрім «Таксі» як доїхати до дому.Та прошу взяти до уваги,що даний район з кожним роком росте та розвивається!)
- Також хочу зазначити,що це прохання не потребує значних капіталовкладень які як ми знаєм не передбачені у міському бюджеті.
- Також ваша наймовірніша відповідь що: «графік руху данних маршрутів 20хв з урахуванням наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезеннях є достатньою» - не є достовірною, та не відповідає дійсності.( на вихідних маршрут номер 11Б можна прочекати 40 хв!)Так цих маршрутів достатньо- але зі сторони міста до дому ,та навпаки на роботу доїхати без пересадок не можливо, особливо у вечірній та нічний час.Та відповідь що -«данний район цілком задововолений» -нашу громаду заздалегідь не влаштовує.
•Та по можливості облаштувати зупинку «Садова»громадського транспорту посадочною платформою та посадочним павільйом.
Дякую!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 28 листопада петицію підписали 166 осіб з 350 необхідних.

Ромашкан Марія Юріївна

21 вересня 2019 р.