+ ще 204 громади!

РЕФОРМА МАРШРУТОК СТАРОГО МІСТА ТА ХУТОРА ШЕВЧЕНКА 1А,2А,3Б,7А,9А,14А,21А

Доброго дня пане Моргунов в котрий раз звертаюся до вас щодо транспортного сполучення СТАРОГО МІСТА з іншими куточками мікрорайонами міста.Мене деякі доповнювали щодо ТЯЖИЛОВА зі СТАРИМ МІСТОМ,,також просили пустити з ЗЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ ДО 2Ї ФАБРИКИ РОШЕН маршрутку,але ці питання чи не так поняли чи проігнорували,так як СТАРЕ МІСТО є важливою в пасажиропотоку про це свідчить лікарня училище а літом ліс відпочинок про що свідчить нещодавній фестиваль в БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ а сполучення ніяке тільки доповнююче наприклад 1А,2А,7А,14А,21А чомусь ходять тільки до центру,а не так як маршрутки 8Б,10А,3А,5А,11А які ходять з одного кінця міста в інший і люди кілька разів в центрі сідають на один і той же маршрут роблячі вигідним і бюджетним маршрутом.Тому прошу розглянути інші питання РЕФОРМИ ТРАНСПОРТУ СТАРОГО МІСТА МАРШРУТІВ:
1.ПРОДОВЖИТИ МАРШРУТКИ:1А,2А,14А ДО БАЗАРІВ ВОКЗАЛУ ТА МОЖЛИВО ДАЛІ НА ГПЗ ЧИ ДЕСНУ
2.ПРОДОВЖИТИ МАРШРУТИ 3Б ТА 13А ДО 3Ї ЛІКАРНІ ОДИН МАРШРУТ ДО БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ А ІНШИЙ ДО ПЕДУЧИЛИЩА НА ВИБІР ПО БАЖАННЮ
3.ПРОДОВЖИТИ МАРШРУТКИ 7А,21А до ПОДАТКОВА-ПАРК ДРУЖБИ НАРОДІВ-МУЗЕЙ САДИБА ПИРОГОВА-АВТОРИНОК САТУРН-НОВЕ МІСЬКЕ КЛАДОВИЩЕ-САБАРІВ
4.МАРШРУТ 9А ПРОДОВЖИТИ ДО ТЯЖИЛОВА СТО ТА ПОКРАЩИТИ АВТОБУСНЕ СПОЛУЧЕННЯ 20 МАРШРУТУ І ЗЬЄДНАТИ ХУТІР ШЕВЧЕНКА З ВИШЕНЬКОЮ СТВОРИВШИ НОВИЙ МАРШРУТ ЧЕРЕЗ ЦЕНТР ТА КЕЛЕЦЬКУ
5.ДОБАВИТИ МАРШРУТИ АВТОБУСІВ 20,27,30 ТА 7 У ВИХІДНІ ДНІ НА ОДНУ ОДИНИЦЮ А 27,30 ЩЕ ОДНИМ ДОДАТКОВИМ ВРАНЦІ ТА ВВЕЧЕРІ В БУДНІ ДНІ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 30 травня петицію підписали 21 особа з 350 необхідних.

Куземський Роман Миколайович

30 листопада 2019 р.