Заасфальтувати дорогу у мікрорайоні Корея.

Звертаюсь до керіників міста та відповідних служб з проханням прокласти асфальт по вулицям: Добролюбова, Рилєєва,Ціолковського,Бестужева,Олега Кошового, Лермонтова,Дмитра Михайловського,Ґрохольських. Тобто у Мікрорайоні Корея .
Створити нормальні умови для пересування мешканців прилеглих будинків адже проїхати по даним відрізкам дороги та по вище вказаних вулицях майже не можливо. Особливо в зимовий час або після сильних дощів які систематично розмивають щебеневе покриття дороги.Що призводить до: травм людей, навіть діти не можуть покататись на велосипеді чи Самокаті,Жінки з калясками після дощу мають рити колесами каляски у щебні з болотом як ви вважаєте це нормально? Або особа з обмеженими можливостями на візку який не зможе доїхати до зупинки чи до магазину.Також відсутність асфальту приводить до передчасного ремонту автомобілів. Та зимою комунальні служби не можуть якісно розчисти поверхню дороги від снігу так як вона не є рівною є ями та нерівності що призводить до не якісного прибирання снігу що тягне за собою травми людей та дтп що може призвести до летальних випадків.
Чинне законодавство покладає обов’язок утримувати прибудинкову територію в належному стані саме на власника (балансоутримувача) об’єкта благоустрою (ст. 25 Закону про благоустрій). До того ж такий обов’язок не залежить ані від пори року, ані від погодних умов.
Прошу:
1. Включити усі вище перелічені Вулиці до списку вулиць що підлягають капітальному ремонту у 2019-2020 рр.
2. Капітальний ремонт виконати відповідно до вимог Наказу № 54 від 14.02.2012 Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України “Про затвердження Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів”.
3. На узбіччі дороги обладнати бордюри та бетонний жолоб для стоку дощових вод задля запобігання розмивання нового асфальтного покриття.

Станом на 1 жовтня петицію підписали 50 осіб з 350 необхідних.

Відавський Артур Диитрович

3 грудня 2019 р.