звільнення керівника та його заступників департаменту міста ВІННИЦІ

Дуже прошу розглянути проблемне питання нашого міста це ТРАНСПОРТ міста ВІННИЦІ так як нічого не робиться для покращення транспортного обслуговуванням та відкриття нових міських маршрутів чи продовження вже існуючих маршрутів для кращого обслуговування вінниччан та гостей міста.Багато проблем в цьому плані і чиновники закривають на це очі,або просто не хотять цього робити.К Приміру:
ТРОЛЕЙБУСИ:
Зміна тролейбусних маршрутів:10 через ЗАЛІЗНИЧНИЙ ВОКЗАЛ-ПЛОЩА ПЕРЕМОГИ-ЧОРНОВОЛА-КИЇВСЬКИЙ МІСТ.
Прибрати розворот на МЕМОРІАЛІ ВИЗВОЛЕННЯ та всі маршрути пустити до ВПЗ а дублюючи маршрути прибрати взагалі на створення нових маршрутів та продовжити лінію від ЧЕХОВА ДО АЕРОПОРТУ ВІННИЦЯ.
ТРАМВАЇ:
Будівницство нових колій до району АКАДЕМІЧНИЙ від ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ
АВТОБУСИ:
Зміна маршруту 25 через ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ до кінця ЯКУШИНЕЦЬ замість ВИШЕНЬКИ на подобии 19 маршруту пустивши 4 чи 5 одиниць автобусу.
Перенести розворот всіх автобусів з ЗАЛІЗНИЧНОГО ВОКЗАЛУ продливши далі до ТЯЖИЛОВА СТО де набагато більше місця для розвороту звільняючи та очищаючи ВОКЗАЛЬНУ ПЛОЩУ.
Поліпшення обслуговування таких маршрутів:16,20,25,22,2,7 та 27
МАРШРУТКИ МІСТА:
Покращення обслуговування районів:АКАДЕМІЧНИЙ,СТАРЕ МІСТО,ПОДІЛЛЯ,ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ,ХУТІР ШЕВЧЕНКА
Продовження маршрутів особливо зі СТАРОГО МІСТА 1А,2А,3Б,7А,13А,14А продовжуючи їх подалі від центру міста до окраїни міст так як наприклад:2б,5а,8б,10а,11б
Створення нових маршрутів особливо з ХУТІР ШЕВЧЕНКА та райони ПОДІЛЛЯ,АКАДЕМІЧНИЙ,ВІННИЦЬКИХ ХУТОРІВ,ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 28 листопада петицію підписали 27 осіб з 350 необхідних.

Куземський Роман Миколайович

22 лютого 2020 р.