Будівництво спортзалу на території 5 школи

Будівництво сучасного спортзалу розміром 49×20 на території 5 школи

За дорученням голови Вінницької міської об’єднаної територіальної громади виконавчими органами опрацьовано Вашу петицію щодо будівництва сучасного спортзалу розміром 49x20 на території комунального закладу «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» та повідомляємо, що Програма капітального будівництва на 2020 рік уже сформована, а видатки на будівництво спортивної зали у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» в поточному році не передбачені. Крім того, відповідно до чинного законодавства, видаткам капітального характеру передує розробка проектно-кошторисної документації та отримання дозвільної документації на виконання робіт.
Також повідомляємо, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, тимчасово призупинене фінансування будівництва об’єктів, крім тих об’єктів будівництво яких вже розпочато.
Зважаючи на вищевикладене, питання щодо передбачення у Програмі капітального будівництва видатків для розробки проектно-кошторисної документації на будівництво спортивної зали у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» буде розглянуте у наступних роках.
Дякуємо за звернення.

Петицію підписали 429 осіб з 350 необхідних.

Обезюк Вячеслав Володимирович

18 березня 2020 р.