Пустити муніципальний автобус по вул. Янгеля

Вул. Ак. Янгеля (колишня вул. Фрунзе) є важливою транспортною артерією Замостянського району. Проте на даний момент на відрізку від вул. Київської до вул. Замостянської нею рухаються лише приватні перевізники у тісних малогабаритних автобусах і тролейбус №15. Натомість наявні маршрути муніципального автобуса їдуть по вул. Київській, таким чином дублюючи маршрути тролейбусів. Прошу додати маршрут муніципального автобусу, або змінити один з існуючих (№20 чи №30), щоб він проходив по вул. Янгеля.
В районі вул. Янгеля розташовано багато житлових будинків, Кооперативний інститут, спорткомплекс "СКА", Центральний стадіон, Прозорий офіс, школи та дитячі садки. Тому попит на громадський транспорт є досить високим.
Враховуючи вимоги соціального дистанціювання у громадському транспорті , під час карантину потреба у муніципальних автобусах стає ще більшою, адже у маршрутках дотримуватись правил перевезень значно складніше.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 26 червня петицію підписали 122 особи з 350 необхідних.

Кучерявий Максим Григорович

23 травня 2020 р.