Щодо демонтажу острівця безпеки на перехресті вулиць Пирогова - Блока та Марії Литвиненко-Вольгемут

У зв’язку із відсутністю наземного пішохідного переходу на перехресті вулиць М.І. Пирогова - О. Блока та Марії Литвиненко-Вольгемут прошу демонтувати (або замінити на бідбійник) технічний засіб регулювання дорожнього руху (острівець безпеки) встановлений на розмежувальній смузі руху зустрічного транспорту, який перешкоджає, а в часи великої інтенсивності руху транспорту, унеможливлює рух транспортних засобів, оскільки звужує проїжджу частину вулиці М.І. Пирогова на одну проїжджу смугу в кожному напрямку.
Так, транспорт, що здійснює маневр у лівій крайній смузі, у напрямку вулиці Р. Скалецького займає середню смугу проїжджої частини, що зумовлює аварійну ситуацію щоденно, при зміні водіями смуг для руху транспорту в попутньому напрямку по вул. М.І. Пирогова та на вул. Келецька.
Даний затор спонукає водіїв займати крайню праву смугу для руху, яка передбачена для стоянки транспортних засобів відвідувачів поліклініки та центру переливання крові обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 5 грудня петицію підписали 38 осіб з 350 необхідних.

Камлук Сергій Сергійович

22 вересня 2020 р.