+ ще 222 громади!

Розвитку кікбоксингу на базі ДЮСШ

Шановні службовці Вінницької міської Ради!
В рамках Конституційних прав громадян України, а також відповідно до Закону України про фізичну культуру та спорт, ст.3 закріплено право кожного громадянина на вільний вибір видів спорту, доступності та безпечності занять спортом та створення закладів фізичної культури та спорту за державні кошти, тобто кошти платників податків.
На данний момент у Вінницьких ДЮСШ відсутній такий напрямок спорту як кікбоксинг, який в свою чергу затверджений Міністерством України у справах сім‘ї, молоді та спорту у 2006 р. (Єдиний класифікатор видів спорту)
Вінниччина є Батьківщиною першого в СРСР чемпіонату з кікбоксингу у 1990 році, де переможцем став вінничанин Андрій Герцог-Соболь у категорії до 81 кг срібну винагороду отримав Геннадій Чумаченко теж вінничанин.
Наслідки подібних подій неминуче впливають на розвиток спорту, через деякий час ще один наш вінничанин Андрій Іванов став чемпіоном світу в супер важкій ваговій категорії.
У Вінниці існує потужна та унікальна технічна база для проведення змагань з кікбоксингу, талановиті тренери, які виховують чемпіонів, талановита молодь, але фінансування за рахунок меценатів та патріотів міста та ініціативи самих тренерів недостатньо для родин, які мають можливість віддавати на заняття спортом своїх дітей лише в заклади з державним фінансуванням в умовах соціальної незахищенності з боку держави.
Вінниці вкрай потрібен пріоритет для розвитку кікбоксингу на базі ДЮСШ!!! Це дозволить гарантовано виховувати здорову фізично та духовно нашу молодь, свідомих та відповідальних громадян, які так необхідні державі в умовах військової агресії проти України та високого рівня злочинності в державі в цілому та у нашому місті, зокрема.

З повагою Музика В.В. Віце-президент ФЕВ

Станом на 7 березня петицію підписали 141 особа з 350 необхідних.

Музика Василій Васильович

22 лютого 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: