Скейт-парк у нашому місті

Петиція на створення скейт-парку на території парку Хімік у місті Вінниця.
Від імені усіх райдерів (bmx, трюкові самокати, скейти, ролики включно) побудувати на території "Хіміку" скейт-парк. Для активного розвитку і тренування молоді екстремальними видами спорту. У місті Вінниця вкрай потрібне таке місце для тренувань райдерів. Скейт-парк який вже існує в місті виявився непридатним і навіть небезпечним для життя підлітків. Під час опитувань молодь неодноразово висловлювала своє невдоволення з приводу того, що в найкомфортнішому місті України немає спеціально відведених місць для тренувань райдерів . Хлопці і дівчата катаються в основному по дорозі, що є дуже небезпечним, біля будівлі Прозорого офісу, на території вінницького універмагу, біля пам'ятників та ще в багатьох непридатних для цього місцях звідки їх постійно проганяє охорона, скаржаться люди і погрожують поліцією.
Головним акцентом парку є здоровий спосіб життя, врахування потреб різних вікових та соціальних груп і сприяти їх взаємодії. Парк повинен мати власну концепцію, ідентичність та бути унікальним. Будівництво майданчику обов'язково дасть свої плоди, вінницькі підлітки зможуть розвивати своє хоббі до професійного рівня. Адже у 2020 році Олімпійський комітет додав дисципліну bmx, Park FreeStyle в програму ігор і він вважається офіційним видом спорту. Дуже сподіваємося на позитивну відповідь і побудову Скейт-майданчику у нашому місті професіоналами своєї справи, щоб наше місто було найкомфортнішим не лише для дорослого населення і зовсім маленьких дітей, але й для підлітків.
P.s З повагою і великим сподіванням - мольдь Вінниці!

Станом на 11 серпня петицію підписали 283 особи з 350 необхідних.

Самоєнко Артем Юрійович

14 березня 2021 р.