Щодо ремонту муніципальних спортивних споруд та популяризації спорту в місті Вінниці

Вже багато десятків років існує проблема неналежного стану спортивних споруд (майданчиків), які знаходяться у Центральному парку, та парку «Дружби народів», а саме тенісні корти та баскетбольні майданчики знаходяться у вкрай занедбаному стані та несуть загрозу травмування для вінничан, які займаються спортом у вищезазначених місцях.
Так як ці парки є однією з візитівок міста, занедбаний стан цих споруд складає негативний контраст для нашого міста.
У зв’язку з вищевикладеним і нагальною необхідністю створення доступних умов для спорту молоді нашого міста та усіх вінничан;
ПРОШУ, —
1.Відремонтувати баскетбольні майданчики та тенісні корти у вищезазначених місцях
2.Визначити пріоритетні місця для створення нових спортивних муніципальних споруд
3.Відділу молодіжної політики, Комітету фізичної культури та спорту ВМР надати розпорядження щодо розробки програми міста під робочою назвою «Здорові вінничани», в якій визначити основні кроки та механізми популяризації спорту серед вінничан та забезпечення доступністю спортивних споруд у кожному мікрорайоні/селі/смт Вінницької ОТГ.

Станом на 16 квітня петицію підписали 178 осіб з 350 необхідних.

ГАЙДАЙ АНДРІЙ СЕРГІЙОВИЧ

5 квітня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: