Відкрити парковку біля Центрального Автовокзалу

Прошу вплинути на керівництво Автовокзалу "Центральний" у вирішення питання відкриття парковки, що знаходиться просто перед центральним входом. Закритою вона стоїть вже більше року, привід закриття - міфічне будівництво нового багаторівневого паркінгу(колись можливо)... А фактично для отримання коштів за вїзд на территорію (10грн з авто), але де логіка керівництва не зрозуміло, чому просто не зробити ту ж парковку платною?
Ці дії вважаю незаконними та безвідповідальними, функціонування такого об'єкту інфраструктури міста як Автовокзал неможливе без парковки!! Тим більше що вона вже є і нормально працювала до минулого року.
Через постійну відсутність законного місця для паркування, вся прилегла территорія підпадає під дію знаку "Зупинка і парковка заборонені", і нестачу місць для паркування в цілому, створюються аварійні ситуації на дорозі що в свою чергу, рано чи пізно, приведе до ДТП з травмуванням людей.
Жителі і гості міста, що прибувають на вокзал не можуть нормально викликати таксі чи бо незрозуміло де його чекати, а зустрічаючи на авто не мають можливості припаркуватися. Ця ситуація змушує водіїв порушувати ПДР і зупинятися вздовж вокзалу, фактично блокуючи одну смугу руху, створюючи затор і обмежуючи видимість.
Для запобігання паркуванню "на цілий день" парковку можна і потрібно зробити платною від 2ої години перебування.

Станом на 28 вересня петицію підписали 60 осіб з 350 необхідних.

Павлович Олександр Валерійович

20 липня 2021 р.