Повернення маршрутного таксі номер 32 "Сабарів Зал.Вокзал"

Нещодавно маршрутне таксі номер 32 замінили на автобус. Раніше маршрутне таксі їздило з інтервалом 10-15 хв. В Сабарів можна було легко заїхати та виїхати.
В минулій відповіді на таку ж петицію говорилось про те,що зараз автобус рухається із інтервалом 25 хв. Це НЕ ПРАВДА! Особливо у вихідні. У вихідні автобус ходить раз в 40-60 хв. А враховуючи карантинні обмеження в Сабарів неможливо доїхати.
Також автобус не ходить за графіком. Через те,що маршрут проходить через Поділля,особливо під вечір,автобус має значне відхилення від графіку. І це не ±3 хв,як зазначається у графіку руху автобусів,а буває 20-30 хвилин.
Варто повернути маршрутне таксі номер 32,яке завжди ходило за графіком ,не дивлячись на те,чи то вечір чи ранок. Краще платити 10 грн,а не 8 грн і знати точно,що якщо через карантин у вихідні дні тебе не взяли у автобус через те,що певна кількість людей набрана,тобі не доведеться ще чекати 40 хв мінімум.Також маршрутне таксі набагато швидше долає свій маршрут.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 27 травня петицію підписали 153 особи з 350 необхідних.

Веренько Анастасія Петрівна

15 листопада 2021 р.