+ ще 391 громадa!

Відновлення роботи «Долина-плюс» в місті Вінниця.

Шановні вінничани, чекаю на вашу підтримку. Те, яке рішення прийняла Вінницька міська рада, а сама припинення роботи «Долина-плюс», жахає. Добре, аби була альтернатива, але її немає. Одне питання, де брати воду? Пити з крану? Але ж сама влада сказала, що вода з крану не є питною. Не впевнена, що в Вінниці всі такі багаті, аби купувати бутель води в магазинах за 30 гривень. Долина дуже смачна вода, до якої уже всі звикли. А автомати дуже зручні, адже стоять на кожній вулиці, майже біля кожного будинку, що є дуже зручним. Взагалі дивує рішення міської влади, адже населення навіть не було попередженним і проінформованим, ніяких голосувань не проводилось. Прошу кожного долучитися до петиції!

На Вашу петицію щодо припинення роботи акваматів з продажу питної води «Долина Плюс», розташованих на території Вінницької міської територіальної громади, інформуємо про наступне.
За зверненням МПП «Супутник» 18.03.2021 р. Рішенням Виконавчого комітету Вінницької міської ради № 671 було погоджено розташування 250 пересувних об’єктів сезонної торгівлі безалкогольними напоями (питна вода з автоматів).
Виконавчі органи міської ради неодноразово інформували вищезазначене підприємство щодо необхідності продовження терміну дії рішення від 18.03.2021 р. № 671 «Про розташування пересувних об’єктів сезонної торгівлі безалкогольними напоями».
У зв’язку з закінченням терміну дії даного рішення (01.10.2021 р.) та не поданням нового пакету документів щодо продовження його терміну дії, як це передбачено рішенням Виконавчого комітету Вінницької міської ради від 26.02.2015 р.№ 438 (зі змінами та доповненнями), дані об’єкти сезонної торгівлі підлягають демонтажу, про що було попереджено керівництво МПП «Супутник».
Питання щодо розташування пересувних об’єктів сезонної торгівлі (питна вода з автоматів) на території Вінницької міської територіальної громади буде розглядатись виконавчим комітетом після проведення процедури перегляду та внесення відповідних змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 26.02.2015 №438.

ІНШІ

Петицію підписали 1151 особа з 350 необхідних.

Тарасова Єлизавета Юріївна

28 січня 2022 р.