Будівництво школи в районі "Поділля"

Будівництво школи в районі "Поділля" на 1200 місць з стадіоном.

Ваша петиція на сайт міської ради щодо будівництва школи в мікрорайоні «Поділля» з стадіоном опрацьована.
Питання будівництва школи в мікрорайоні «Поділля» знаходиться на особливому контролі керівництва Вінницької міської ради та є пріоритетним щодо розвитку галузі «Освіта» у місті.
На даний час за рахунок коштів інвестора (Концерн «Поділля») розроблено проектну документацію на будівництво школи. Вартість будівництва за цінами 2012 року складає понад 71,0 млн. грн. Також, за рахунок коштів інвестора до кінця 2015 року планується виконати комплекс робіт з будівництва фундаментної частини будівлі школи.
Відповідальними департаментами міської ради опрацьовується питання щодо фінансування робіт по будівництву школи у 2016 році за рахунок коштів державного та міського бюджетів. Зокрема, подано пакет документів на участь у обласному відборі інвестиційних проектів, фінансування яких може здійснюватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Планується залучити 27,3 млн. грн. з державного бюджету та передбачити кошти міського бюджету в сумі 2,7 млн. грн. на виконання першочергових робіт з будівництва школи. У 2017 році заплановано завершити будівництво та ввести об’єкт в експлуатацію.
Окремо дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість. Маємо впевненість, що комплексний підхід до вирішення проблем соціального розвитку, дозволить вирішити нагальні потреби міста.

Петицію підписали 357 осіб з 350 необхідних.

Очеретний Андрій Михайлович

20 листопада 2015 р.