Додаткові маршрути до мікрорайону "Академічний"

Прохання мешканців Мікрорайону " Академічний " підтримати петицію ,що до створення маршрутів з району " Академічний " в напрямку "Західного автовокзалу " і "Залізничного вокзалу " ,щоденне добирання до роботи ,школи, садочка ,перетворюється на пекло,особливо взимку.Дякую за підтримку.

Вашу петицію щодо можливості запровадження додаткових автобусних маршрутів загального користування в мікрорайон «Академічний» розглянуто та повідомляємо наступне.
На сьогоднішній день, транспортне обслуговування мікрорайону «Академічний» забезпечується автобусним маршрутом загального користування в режимі маршрутного таксі №5А «П’ятничани – с. Шкуринці» працює 7 автобусів, в даний час, враховуючи звернення мешканців мікрорайону «Академічний», на даному автобусному маршруті збільшено кількість рухомого складу в години «пік» до 8 одиниць.
Перевізників, які відповідно до укладених договорів здійснюють перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі №5А «П’ятничани – с. Шкуринці» попереджено про неухильне дотримання затверджених розкладів та інтервалів руху.
Одночасно повідомляємо, що всі наявні автобуси муніципального автобусного парку комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» задіяні в перевезеннях пасажирів на маршрутах міста, за наявності вільних автобусів буде розглядатися питання щодо їх залучення для транспортного обслуговування мікрорайону «Академічний».

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 386 осіб з 350 необхідних.

Козловський Сергій Геннадійович

3 січня 2017 р.