ЗБЕРЕЖЕМО КЛЕНИ НА ПРОСПЕКТІ КОСМОНАВТІВ

Під час реконструкції третьої частини проспекту Космонавтів міська влада прийняла рішення про викорчовування канадських кленів. На сьогоднішній день на алеї ростуть 76 кленів, які є унікальними і є окрасою Вінниці, мікрорайону Вишенька вже 40 років. Звертаємося до влади вжити всіх заходів по збереженню кленової алеї та забороні їх викорчовування, а також замінити ті, що в аварійному стані, на дерева відповідного виду – клени.

Вашу петицію щодо збереження, під час проведення реконструкції проспекту Космонавтів в м. Вінниці (ІІІ черга від вул. Келецька до вул. Андрія Первозданного), алеї канадських кленів та заміни сухостійних, аварійних та фаутних дерев, на дерева відповідного виду розглянуто.
Повідомляю, що відповідно інформації департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради Вашу пропозицію враховано.
На даний час департаментом капітального будівництва проводиться корегування проектно-кошторисної документації по озелененню вказаного об’єкта, з врахуванням вказаного в пропозиції питання.

Петицію підписали 414 осіб з 350 необхідних.

Кравець Дмитро Миколайович

17 травня 2017 р.