Заміна застарілих маршрутних таксі "бусиків" на маршрутні автобуси типу "Богдан" або "Еталон"

Шановні громодяни, мабуть, Ви усі, хто пересувається містом не на авто, потрапляли у неприємну ситуацію, коли повністю забитий Mercedes Sprinter (до речі підпільно перероблений в Бердичеві з вантажного буса в пасажирський) ігнорує Ваш запит на зупинку і несется далі розводячі руками... Такі популярні маршрути як 23А, 17А та багато інших (у кожного з Вас своя популярна маршрутка) тільки так і їздять. В основному їх забивають на 90 % уже на початку поїхдки і потрапити посеред маршруту в маршрутне таксі - це вже лотерея: повезе чи не повезе, зупиниться водій чи проігнорує, бере він стоячих чи сьогодні пильнує поліція... Місто вже давно потребує заміни таких маршруток і числені звернення в прозорий офіс ігноруються зі стандартними відписками, накшталт "Ми збільшили інтервал маршрутних таксі", "Ми вивчаємо це питання"... То ж давайте підптримаємо прагнення до нашого з Вами комфору пересування, тому що це наше місто і крім нас це, очевидно, ніхто не хоче і не буде робити!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 22 жовтня петицію підписали 167 осіб з 350 необхідних.

Муляр Захар Васильович

23 листопада 2017 р.