Залишити маршрут тролейбуса №10 через Київський міст

Прошу залишити маршрут тролейбуса №10 "вул.Чехова-Вишенька" таким, яким він був під час ремонту мосту через р. Південний Буг по вул.Чорновола, а саме: Вишенька - вул.Соборна - вул.Чорновола - вул.Київська - вул.Чехова. Це вирішує такі транспортні проблеми;
1.Відсутність прямого сполучення Ленінський район - Центральний автовокзал
2. Відсутність прямого сполучення в зворотньому напрямку - Центральний автовокзал - Ленінський район
На цьому відрізку, з яким в жителів Ленінського району немає прямого сполучення, розташовані підприємства та соціально значимі об'єкти, такі як: торгово-офісно-складський комплекс "Інфракон", Центральний автовокзал, ще ряд об"єктів - підприємств, організацій, торгових точок тощо.
Наприклад, людям, що приїхали до м.Вінниця на Центральний автовокзал, щоб дістатися до Ленінського р-ну, необхідно дістатись (пішки, з речами!) до зуп. Тролейбусу "Музей Коцюбинського", а потім сідати (з речами!) в переповнений (майже завжди) тролейбус, який прямує з зал. Вокзалу та Центрального ринку. Натомість, людям достатньо було б просто сісти в тролейбус №10 (вул.Чехова-Вишенька)
Крім того, зміна цього маршруту розвантажить вул. Соборну.
Наголошую, втілення цієї ініціативи не потребує ніяких додаткових витрат з міського бюджету.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 1 грудня петицію підписали 245 осіб з 350 необхідних.

Аверков Іван Іванович

5 грудня 2017 р.