Реставрація вишенського озера

Вишенське озео являєтся найпопулярнішим місцем відпочинку жителів Вишеньки а також близ роташованих районів.
Але на жаль воно знаходится у запущенному і навіть можна сказати аварійному стані і не дивлячись на заборону купання яка зв'язана з небезпечним дном ,люди усе одно пірнають у воду по тій причині що інших водойм у цій місцевості нема.
По всій прибережній зоні розкидані бетонні плити з яких стерчить арматура! і було багато випадків серйозних поранень, дно устелено битим склом та іншими предметами.За озером фактично ніхто не слідкує а його хоча б незначне відновлення було б кориснішим чим інші деякі сумнівні проекти які не мають практичного призначення і використання.
Плити під берегом можна позабирати а лінію розрівняти і встелити "хоч чимось" дно дослідити і при можливості розчистити,установити урни на самому березі щоб ті кому "далеко ходити" не кидали сміття в воду,провести аналіз води.
Прошу звернути увагу на мою петицію так як від цього в деякій мірі залежить здоровя,безпека та благополуччя наших мешканців.

Ваша петиція «Реставрація Вишенського озера», адресована Вінницькій міській раді, розглянута, про що повідомляю наступне.
Бюджетом 2018 року, нажаль, не передбачені кошти на роботи з очищення дна озера та реконструкцією прибережної зони даного озера. Однак, можливість виконання зазначених робіт буде розглядатись за умови додаткового виділення коштів на ці цілі.

Петицію підписали 402 особи з 350 необхідних.

Стецюра Євген Валерійович

9 січня 2018 р.