Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Маршрут √32

Зібрано 171 підписів з 350

Залишилось 7

Врятувати Вишенське озеро

Зібрано 144 підписів з 350

Залишилось 11

Посилити карантинні обмеження у міському транспорті

Зібрано 64 підписів з 350

Залишилось 9

Встановлення відбійників на тротуарах міста

Зібрано 63 підписів з 350

Залишилось 1

Дозволити поворот з Барського ш. на Келецьку з середньої смуги

Зібрано 63 підписів з 350

Залишилось 4

Зміна графіку руху автобусного маршруту № 22

Зібрано 38 підписів з 350

Залишилось 3

виконувати свої обіцянки

Зібрано 29 підписів з 350

Залишилось 3

Встановлення світлофору!

Зібрано 27 підписів з 350

Залишилось 7

Обрізка аварійного дерева по вул. 600-річчя, 15

Зібрано 21 підписів з 350

Залишилось 1

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Придбання для вінничан апарату для постковідної реабілітації

До відповіді залишилось 7

Прийнято на розгляд 13 вересня 2021

Остання відповідь

Внесення змін до проекту реконструкції вул. Данила Нечая

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Ваша петиція «Внесення змін до проекту реконструкції вул. Данила Нечая», адресована Вінницькій міській раді, розглянута, про що повідомляємо наступне.
Наразі проводяться роботи по капітальному ремонті вулиці Данила Нечая (на відрізку від вул. Московської до вул. Брацлавська) на основі розробленої проектно-кошторисної документації, згідно якої передбачено, виконати поліпшення стану пішохідного та велосипедного руху на даній вулиці, що обумовлено головним пріоритетом «Концепції інтегрованого розвитку м. Вінниці 2030». Для реалізації даної цілі заплановано влаштувати безпечний та безперешкодний рух вздовж вулиці, в тому числі на місці раніше влаштованої «кишені» на якій хаотично паркувався автомобільний транспорт.
Також, буде виконано перенесення регульованого пішохідного переходу до вул. К. Широцького, що станом на теперішній час встановлений з порушенням норм безпеки (пішохідний перехід направлено в «заїзну кишеню») та влаштування 4 смуг руху авто-мобільного транспорту (по 2 смуги руху в кожному напрямку), що дає змогу виконати тимчасову зупинку автомобіля в крайній правій смузі згідно правил дорожнього руху, для можливості доступу до об’єктів зазначених в петиції.
Крім того, на території колишньої «кишені» буде виконано інтенсивнішу посадку дерев, для покращення рекреаційного простору та екологічного середовища в межах об’єктів тяжіння мешканців району, що також обумовлюється стратегічним напрямком «Концепції інтегрованого розвитку м. Вінниці 2030».