Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Про збереження святкової ялинки у Центральному міському парку Вінниці ім. Леонтовича

Зібрано 206 підписів з 350

Залишилось 5

Встановлення паркану на розділовій смузі по проспекту Юності

Зібрано 48 підписів з 350

Залишилось 11

Трамваї та тролейбуси

Зібрано 9 підписів з 350

Сміттєпроводи у старих багатоповерхівках

Зібрано 1 підписів з 350

ОСББ та управляюча компанія

Зібрано 0 підписів з 350

Залишилось 8

Приватизація або аренда землі, передача землі під домом ОСББ

Зібрано 0 підписів з 350

Залишилось 8

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Скасувати будівництво муніципального житла на вул. Бортняка (навпроти гімназії №24)

До відповіді залишилось 6

Прийнято на розгляд 23 листопада 2020

Співпраця міста з Waze

До відповіді залишилось 5

Прийнято на розгляд 22 листопада 2020

Відмова від головної ялинки у Центральному парку

До відповіді залишилось 3

Прийнято на розгляд 20 листопада 2020

Остання відповідь

Дозвольте Партнерські пологи

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Виконавчі органи міської ради на Вашу петицію від 13.11.2020р. щодо можливості партнерських пологів в умовах карантину, в межах повноважень повідомляють наступне.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України .№641 від 22.07.2020р. «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) на території Вінницької області установлено карантин до 31грудня 2020 року.
Статтею 1 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» визначено, що карантин – адміністративні та медико-санітарні заходи, що застосовуються для запобігання поширенню особливо небезпечних хвороб.
Відповідно до статті 29 вказаного Закону встановлено, що карантин встановлюється на період, необхідний для ліквідації епідемії чи спалаху особливо небезпечної інфекційної хвороби. На цей період можуть змінюватись режими роботи підприємств, установ, організацій, вноситись інші необхідні зміни щодо умов їх виробничої та іншої діяльності.
Враховуючи зазначене, з метою запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну інфекцію, а також у зв`язку із встановленням на всій території України карантину, у закладах охорони здоров`я адміністрацією цих закладів можливе прийняття рішення щодо введення обмежувальних заходів, в тому числі тимчасово призупинення проведення партнерських пологів.
Відповідно до ст.6 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» кожний громадянин України має право на кваліфіковану медичну допомогу, включаючи вільний вибір лікаря, вибір методів лікування відповідно до його рекомендацій і закладу охорони здоров’я.